پروتز سینه یک نوع رایج جراحی زیبایی است که در آن از ایمپلنت های سینه برای افزایش دادن اندازه و تغییر شکل سینه ها استفاده می شود. ایمپلنت های پستان در فرایند پروتز پستان دارای انواع متنوعی می باشند بنابراین صحبت کردن با جراح در خصوص انتخاب بهترین گزینه ، بسیار حائز اهمیت است. در این مقاله دکتر شیرزادگان بهترین جراح پروتز سینه در تهران اطلاعات جامع و مفیدی در این خصوص در اختیار شما قرار داده است.

پروتز سینه - دکتر شیرزادگان

تفاوت انواع پروتز سینه

گزینه های مختلف و متنوعی بر اساس خواسته بیمار بر اساس شکل و احساس در سینه ها ، موجود می باشد. ایمپلنت های قابل استفاده در پروتز خاصی از سوی سازمان غذا و دارو برای استفاده از سنین خاص ، مورد تائید قرار گرفته اند. تحقیق کامل درباره مزایا و معایب هر گزینه و صحبت با متخصص قبل از پروتز ، از اهمیت به سزایی برخوردار است.

پروتز سینه ، رایج ترین نوع پروتز می باشد. گزینه های پروتز در این دامنه ، عبارتند از:

پروتز سینه سالین : این ایمپلنت ها با سالین استریل ( محلول آب و نمک ) پر می شوند. اگر ایمپلنت در داخل سینه دچار پارگی شود ، بدن شما این محلول آب و نمک را جذب می کند.

پروتز سینه با سالین استراکچرال: این ایمپلنت ها ، با سالین یا محلول آب و نمک استریل پر می شوند و دارای یک استراکچر یا ساختار داخلی هستند که باعث می شود پروتز حس طبیعی تری را ایجاد نماید.

پروتز سینه سیلیکون : ایمپلنت ها در این نوع پروتز ، از ژل سیلیکون ساخته شده اند و اگر ایمپلنت دچار پارگی شود ، ژل در داخل پوسته باقی می ماند یا در سینه شما نشت می کند. اگر شما پروتز سیلیکون را انتخاب کرده اید ، باید مرتباً به پزشک خود جهت انجام معاینات لازم و اطمینان از سلامت پروتز ، مراجعه کنید.

پروتز سینه با شکل پایدار: این ایمپلنت ها اغلب پروتز پاستیل خرسی نامیده می شوند چون شکل خود را حتی در زمان پارگی ایمپلنت حفظ می کنند. آنها از ژل سیلیکون غلیظ تر و محکم تر از ایمپلنت های معمولی ساخته شده اند. برای قرار دادن این نوع پروتز در پستان ، ایجاد یک برش بزرگ تر ، الزامی می باشد.

پروتز سینه گرد : این ایمپلنت ها معمولاً باعث پر تر به نظر رسیدن سینه ها می شوند. با توجه به اینکه این پروتز در تمام قسمت ها گرد است ، در صورت چرخش و تغییر موقعیت در پستان ، در شکل ظاهری پروتز تغییری ایجاد نمی کنند.

پروتز سینه صاف : ایمپلنت های استفاده شده در این پروتز ، در مقایسه با سایر انواع پروتز ، احساس نرم تری را در سینه ها ایجاد می کنند. این نوع ایمپلنت ، معمولاً باعث می شود که پستان ها در مقایسه با سایر انواع پروتز ها ، طبیعی تر به نظر برسند.

پروتز سینه تکستچر: این ایمپلنت ها بافت اسکار را بوجود می آورند که در واقع مانعی در برابر حرکت ایمپلنت در داخل سینه می شود.

هدف از پروتز سینه چیست؟

دلایل مختلفی برای قرار گرفتن تحت جراحی وجود دارد که شامل موارد زیر می باشد:

  • برای تغییر شکل ظاهری سینه ها در صورت کوچک بودن آنها
  • تغییر تقارن سینه ها در صورت کوچک بودن یک سینه نسبت به سینه دیگر
  • درمان کاهش اندازه سینه ها بعد از بارداری یا کاهش وزن شدید
  • درمان هر گونه ناهمواری یا بافت هایی در سینه که در اثر جراحی سینه یا موقعیت های دیگر ایجاد شده است.
  • بهبود اعتماد به نفس و رضایت از شکل ظاهر اندام

پروتز سینه در تهران ، چقدر رواج دارد ؟

پروتز پستان رایج ترین نوع جراحی های زیبایی در تهران می باشد. هرساله تعداد زیادی از بانوان تحت جراحی قرار می گیرند.

در طول جلسه مشاوره پروتز سینه چه اتفاقی می افتد ؟

قبل از اینکه تحت جراحی پروتز سبینه در تهران قرار بگیرید ، با بهترین جراح پستان ملاقاتی خواهید داشت. شما باید با فکر کردن درباره آنچه مایل به تغییر آن در سینه های خود هستید ، برای جلسه مشاوره آماده شوید. به خاطر داشته باشید که نباید به دنبال یک نتیجه بی عیب و نقص باشید بلکه باید ، هدف را رسیدن به یک شرایط بهبود یافته ، قرار دهید. بعلاوه ، حتماً باید از سلامت فیزیکی و روحی برخوردار باشید و به طور کلی ، انتظارات و توقعات شما از فرایند ، منطقی باشد.

جراح پروتز سینه از شما سوالاتی دقیق را در خصوص سابقه پزشکی شما می پرسد که شامل موارد زیر می باشد:

  • چه داروهایی مصرف می کنید؟
  • آیا آلرژی دارید؟
  • آیا سیگار می کشید؟
  • قبلاً جراحی انجام داده اید؟
  • آیا قبلاً برآمدگی در سینه شما وجود داشته است یا ماموگرام انجام داده اید یا سابقه خانوادگی بیماری های پستان داشته اید؟

بعلاوه شما نیز می توانید در طول جلسه مشاوره پروتز سینه در تهران ، سوالات زیر را از جراح خود بپرسید:

  • آیا شما عضو انجمن جراحان پلاستیک هستید؟
  • چند سال جراح پلاستیک بوده اید؟
  • هر چند وقت یک بار جراحی پلاستیک انجام می دهید؟
  • آیا می توانم برخی از عکس های قبل و بعد سایر بیماران جراحی شده شما را مشاهده کنم؟
  • آیا پروتز خطراتی را به همراه دارد؟
  • اگر از نتیجه جراحی راضی نباشم ، آیا گزینه ای دیگری وجود دارد؟

فیلم پروتز سینه

اقدامات قبل از جراحی پروتز سینه

در مرحله آماده شدن برای جراحی پروتز ، اقدامات اولیه زیر انجام می شود:

  • انجام تست خون
  • تجویز مصرف برخی داروهای خاص و تغییر در داروهای فعلی
  • توقف مصرف سیگار
  • اجتناب از مصرف برخی داروها و نوشیدنی های خاص
  • اجتناب از مصرف آسپرین و داروهای ضد التهاب به دلیل تاثیر آنها بر روی بالا رفتن احتمال خونریزی

دنبال کردن دستورالعمل هایی که جراح بعنوان دستورالعمل های قبل از جراحی در اختیار شما قرار می دهد ، بسیار حائز اهمیت است.

دنبال کردن این دستورالعمل ها به جراح کمک می کند تا جراحی پروتز سینه را به شکلی یکنواخت تر و هموار تر پیش ببرد و فرایند بهبود با کیفیت بهتری سپری شود.

شما باید از یکی از دوستان یا نزدیکان بخواهید تا بعد از جراحی ، شما را به منزل بازگردانده و حداقل برای شب اول ، مراقب شما باشد.

شما باید چند روز از محل کار خود مرخصی بگیرید. اگر شغل شما شامل فعالیت های فیزیکی سنگین است ، باید مدت بیشتری از محل کارتان مرخصی بگیرید.

در طول فرایند جراحی پروتز سینه چه اتفاقی می افتد؟

جراحی شامل مراحل مختلفی می باشد که در ادامه ، به شرح آنها می پردازیم:

1 . بیهوشی

بهترین جراح پروتز سینه در تهران ، فرایند ایمپلنت شما تحت بیهوشی عمومی یا تزریق درون وریدی انجام می شود. جراح بنا به صلاحدید خود ، گزینه مناسب را برای شما انتخاب می کند.

2 . برش

پروتز سینه به یکی از چند روش زیر قابل اجرا می باشد. جراح ، پروسیجر را از طرق زیر انجام می دهد:

  • از طریق خط چین در زیر سینه
  • در طول لبه هاله
  • از طریق زیر بغل

بهترین دکتر پروتز سینه ، این روش های ممکن را قبل از جراحی ، با شما به گفتگو می گذارد و شما به همراه جراح تان ، بهترین دستاورد را که با نیاز های شما مطابقت دارد ، انتخاب می کنید.

3 . جاسازی ایمپلنت

دو روش مختلف برای جایگذاری ایمپلنت وجود دارد : در زیر بافت سینه و در جلوی ماهیچه یا پشت عضله سینه ( عضله پکتورال ). جاسازی ایمپلنت به چند فاکتور وابسته است که شامل نوع ایمپلنت انتخابی ، و اندازه مورد نظر افزایش سینه ها می باشد. شما می توانید مزایای هر روش را با جراح خود مورد بررسی قرار داده و بهترین تصمیم را اتخاذ کنید.

4 . بستن برش ها

بعد از اینکه جراح پروتز سینه را در محل خود قرار داد ، محل برش ها را با بخیه می بندد. بعلاوه ، از لوله های تخلیه ترشحات نیز استفاده می شود. شما باید دستورالعمل های پرشک را در خصوص مراقبت از برش ها ، دنبال کنید. سینه ها با گاز استریل ، پانسمان می شوند و شما در حالیکه سوتین جراحی به تن دارید ، به منزل عزیمت می کنید.

مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه

درست بعد از جراحی ، پزشک شما را به اتاق ریکاوری برای قرار گرفتن تحت مراقبت های لازم و به هوش آمدن شما ، انتقال می دهد. این مرحله در حدود یک ساعت طول می کشد.

قبل از ترک محل درمان ، پزشک دستورالعمل هایی را در خصوص دوره ریکاوری پروتز شما در اختیارتان قرار می دهد.

داروهایی برای کنترل درد برای شما تجویز می شود.

اگر لوله های تخلیه ترشحات در محل درمان قرار داده شده باشد ، دکتر پروتز سینه در خصوص زمان برداشته شدن این لوله ها ، اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار می دهد.

همچنین توصیه های لازم درباره نحوه تعویض پانسمان نیز در اختیار شما قرار می گیرد.

حدوداً یک هفته بعد از جراحی ، بخیه ها کشیده می شوند. شما حداقل باید به مدت 4 هفته از بلند کردن اجسام سنگین ، خودداری کنید. اگر در فعالیت های ورزشی مشارکت فعال دارید ، باید شش هفته از انجام آنها خودداری کنید.

آیا پروتز سینه بر روی غربالگری سرطان اثر می گذارد؟

هر چند کل بافت سینه در جلوی ایمپلنت قرار دارد ، ولی این ایمپلنت ها می توانند بر روی خود آزمایی اثر بگذارند. شما اگر سینه هایتان را ایمپلنت کرده اید ، باید با نحوه آزمایش کردن پستان ها آشنا باشید.

پروتز سینه باعث می شود که استفاهد از ماموگرام برای تشخیص وجود سرطان اندکی دشوار شود. البته ، با پیشرفت تکنولوژی ، مشکل مداخله پروتز در تشخیص سرطان ، رفع شده است.

 

ریکاوری پروتز سینه

افراد مختلف به شیوه های متفاوتی بهبود می یابند ، بنابراین زمان ریکاوری برای پروتز سینه می تواند بر حسب نوع ایمپلنت و سلامت عمومی هر بیمار ، متغیر باشد. به طور میانگین ، ریکاوری کامل ، در حدود 6 الی 8 هفته به طول می انجامد.

چه مدت بعد از پروتز سینه می توان به محل کار بازگشت؟

جراح دستورالعمل هایی را در خصوص طرح ریکاوری و زمان بازگشت به کار و از سر گیری فعالیت ها در اختیارتان قرار می دهد. حتماً آنها را با دقت دنبال کنید. جراح از شما می خواد تا به آرامی فعالیت های روزانه و ورزش را در طول هفته اول بعد از جراحی پروتز سینه ، از سر بگیرید. باید از انجام فعالیت هایی از قبیل دویدن ، اسب سواری ، بلند کردن اجسام سنگین تا سپری شدن کامل دوره ریکاوری خودداری کنید.

در بیشتر موارد ، جراحان به شما توصیه می کنند که در صورت اشتغال به یک فعالیت سنگین ، حداقل تا سه هفته قبل از بازگشت به کار ، دست نگه دارید.

چه زمان باید به پزشک مراجعه کرد؟

در صورت تجربه هر یک از علائم زیر بلافاصله به بهترین دکتر پروتز سینه مراجعه کنید:

  • تب
  • تخلیه ترشحاتی از قبیل چرک از محل برش
  • باز شدن بخیه ها
  • بزرگ شدن یا سفت شدن بیش از حد یک یا هر دو سینه به همراه درد و فشار